Sammen for bærekraftig havbruk


Vi vet hva bærekraftbetyr for deg.

I Frøy møter du dyktige fagfolk som setter seg inn i og forstår ditt arbeid med bærekraft. Våre kunder setter bærekraft høyt, og det er viktig for oss at vi bidrar til at kundene våre når målene sine.

Det er den høye faglige ekspertisen og integriteten til mannskapet vårt som sørger for at vi hele tiden jobber i tråd med de kravene og forventningene kundene våre har til bærekraftig arbeid.


Sammen om dine bærekraftmål

For oss handler bærekraft om respekt og forståelse.

Respekt for fisken og havet, og forståelse for hva kundene våre krever.

Bærekraft i i lagarbeid

Vi har rutiner og metoder som gjør at vi hele tiden jobber i tråd med dine krav til miljøavtrykk og bærekraft. Det betyr enkle ting som at vi minimerer tomgang på båtene, og det betyr store ting som at vi innfører hybridmotorer på nye båter for å minske dieselavtrykket vårt.

Arbeidet vårt med bærekraft er forankret i hver eneste Frøy-ansatt. Og med Frøy på laget når du bærekraftsmål ved hjelp av teamwork til sjøs.


Global Gap logo

Global G.A.P.-godkjent

Enkelt å velge Frøy som bærekraftig partner

Siden vi er godkjent Global G.A.P.-leverandør kan du med trygghet velge oss som partner på alle oppdrag.

I stedet for omfattende revisjoner og gjennomganger, vet du gjennom Global G.A.P.-sertifiseringen at vi har blitt kontrollert og godkjent av DNVGL årlig. Les mer om Frøy og Global G.A.P.


FN`s bærekfraftsmål

FNs bærekraftmål

I Frøy-gruppen har vi en rekke postulater, som blant annet ligger til grunn for Frøy-kulturen. Postulatene våre drar i retning mot flere av FNs bærekraftmål.

Med arbeidsmiljø, samarbeid, fiksevelferd og havmiljøet som satsingsområder, har vi basert på postulatene våre valgt å jobbe mot følgende av FNs bærekraftmål:

3 – God helse og livskvalitet

8 – Anstendig arbeid og økonomisk vekst

9 – Industri, innovasjon og infrastruktur

11 – Bærekraftige byer og lokalsamfunn

14 – Livet i havet

17 – Samarbeid for å nå målene