Gå til innholdet

Dykkerbåter

Frøy har bred erfaring innenfor de fleste felt av arbeidsdykking, og vi kan påta oss nesten alt av arbeid under vann. Selv om vi hovedsakelig er engasjert av havbruksnæringen har vi både kompetanse og kapasitet til å på ta oss oppdrag for andre oppdragsgivere.

For oppdrettsnæringen er undervannsinspeksjoner med dykkere, eller ROV ved større dyp, noe vi utfører ofte. Videre er bøting av hull, setting av bolter og fortøyninger noe vi er spesialister på. Vi har meget lang erfaring og omfattende utstyr for fjerning av marin begroing.  Våre fartøyer har kraftige høytrykkspumper og alt nødvendig utstyr for spyling av skrog og propeller. Som industridykker utfører vi også flere andre typer oppdrag under vann. Noe av dette er sveising, kutting/brenning, montering av anoder, undervannsinspeksjoner, legging av rørledninger og andre sjøledninger, søk og redningsoppdrag, ulike tjenester for skip som skifting av anoder og kontroll/rengjøring av bunnventiler. Vi utfører også inspeksjoner og dokumentasjon av brufundamenter for å nevne mer.

Vårt nedslagsfelt er stort og vi dekker områder fra Sogn og Fjordane i sør til Nord-Trøndelag i nord på meget kort varsel. Vi disponerer mobile enheter og kan på forespørsel utføre oppdrag i hele landet.

Trenger du dykker utenfor vanlig arbeidstid? Vi har 24 timers vakttjeneste, og kan stille på kort varsel.

Ta kontakt med oss for tilbud, og informasjon om utstyr og rutiner!

leftQuoteIcon
Vi fokuserer på sikkerhet og kvalitet
rightQuoteIcon
Einar Inge Seljehaug Ansv. Dykkeroperasjoner

Tjenester

Inspeksjonsdykking
- Notinspeksjoner
- Fortøyningsinspeksjoner

Beredskapsdykking 24/7

Fortøyningsarbeid
- Boltsetting

Anleggsdykking
- Inspeksjoner av brukar
- Utlegging rør og sjøledning

Skipsinspeksjoner

KONTAKTPERSONER

JON ARNE LØVSETH
Dykkerkoordinator - MIDT
Tel:  930 73 830 
jon.arne@froygruppen.no

SIGVE SLAGSNES
Driftskoordinator - VEST
Tel: 97 65 43 27
sigve@froygruppen.no


 

Båter i bruk