Gå til innholdet

Frøysund

Arbeidsbåten «FRØYSUND» ble levert fra Sletta Verft AS, Mjosundet til Frøy Akvaservice AS, Sistranda den 19. desember 2012 som byggenummer 136. Katamaranen er bygget i aluminium.

Maskineri
Fremdriften besørges av to Nogva Deere 6135 SFM75 dieselmotorer som hver utvikler 650 hk og er koblet til propellanlegg av Helseth fabrikt via Nogva HC-258 reduksjonsgear. Farten på prøveturen var ca. 20 knop. For strømforsyning er det montert en Nogva Deere 4045DFM50 motor med Stamford generator.

Styremaskin er av Sleipner fabrikat, og fartøyet er utstyrt med en S45-50 sidepropell, levert av Nik. Haugrønning.
Wangsmo har levert ventilasjonsanlegget, mens Univa har stått for sanitæranlegget. Brannsikkerheten ombord ivaretas med en motorromsslukker fra Sleipner Motor og diverse utstyr, inkludert pulverapparat, fra Erling Haug.

Diverse
MB Hydraulikk har levert 2 x capstans og varpevinsj. Erling Haug har hatt leveranser som anker med tilbehør, løst fortøyningsutstyr samt Viking redningsflåte og annet redningsutstyr. Utvendige dører er fra Varde, og vinduer er en Ertec leveranse.

Troldmyr Møbelfabrikk har levert møbler, og styrehusstol kommer fra NorSap. Vaskeriutstyrleveransen er fra AEG. Elmarin AS har hatt elektro oppdraget og har også levert elektronisk utstyr til fartøyet.
 

TEKNISKE DETALJER

Telefonnummer
405 55 557
Epostadresse
Tilhørende selskap
Frøy Akvaservice
Verft
Sletta Verft
Byggeår
2013
Lengde
14,9 m
Bredde
8 m
Krankapasitet
48 t/m
Tjenester