Gå til innholdet

Arbeidsbåter

Oppdrag med vask og desinfisering av flytekrager er noe vi ofte mottar forespørsel på. Med vår patenterte ringvasker er ikke dette noe problem, selv ikke med de største og tyngste flytekragene på markedet. Vi er godkjent som kontrollør og kan utføre service, vedlikehold og sertifisering samtidig.

Vi påtar oss også de fleste typer fortøyningsoppdrag. Kraftige vinsjer og kraner kombinert med erfarent mannskap og gode arbeidsprosedyrer sikrer at alle oppdrag blir profesjonelt utført. Vi påtar oss oppdrag med kontroll og sertifisering, nyutlegging og dokumentasjon, samt opptak og opprydding av eldre lokaliteter. Alle våre fartøy kan utstyres med ROV.

Avlusing er ofte forbundet med risiko. Derfor velger flere av våre kunder å engasjere oss som bistandsfartøy ved slike operasjoner. Forståelse av prosedyrene og god kommunikasjon med røkterne er en nødvendighet. Vi bistår under avlusing med operasjon av presenningstrommel, heving og senkning av bunnringer, opplining og inspeksjoner.

Alle våre servicefartøy er utstyrt med Olex kartmaskiner. Noen fartøy har også WASSP multistråleekkolodd for bunnkartleging.

Alle arbeidsoperasjoner utføres i henhold til forskrifter og kundenes ønsker.

leftQuoteIcon
Ingen oppdrag for små, ingen oppdrag for store
rightQuoteIcon
Andreas Krogstad, Driftskoordinator

Tjenester

Fortøyningsarbeid
Ringvasking
Service og sertifisering av flytekrager
Avlusing med presenningstrommel
Transport og anleggsarbeid
ROV
Bunnkartlegging

KONTAKTPERSONER

ANDREAS KROGSTAD
Driftskoordinator - MIDT
Tel: 92 28 04 09
andreas@froygruppen.no

SIGVE SLAGSNES
Driftskoordinator - VEST
Tel: 97 65 43 27
sigve@froygruppen.no