Konserninformasjon:

Travelnet som felles leverandør på jobbreiser

Frøy har over tid benyttet Travelnet Reisevarehuset som sin samarbeidspartner innenfor jobbreiser. For å oppnå best mulig priser og tjenester, er det ønskelig at alle Frøys selskaper benytter en og samme leverandør. Derfor vil alle Frøys selskaper være en del av avtalen med Travelnet fra 1. januar 2022. Ansatte får sin egen innlogging/profil i nettportalen til Travelnet.

Travelnet har vektlagt å ha mange dyktige reisekonsulenter tilgjengelig for oss som skal bestille reiser, hvis vi ønsker å gjøre det pr. telefon. I tillegg har de en online bestillingsportal hvor man enkelt kan bestille reise for seg selv eller sitt mannskap. Det er også fullt mulig å benytte Travelnet til bestilling av private feriereiser.

Innloggingsinfo vil bli tilsendt hver enkelt direkte fra Travelnet per epost, så snart alle er lagt inn i systemet.

Ny ISO- sertifisering er klar 

Frøy har nå fått godkjent ISO-sertifisering for NS 9001(kvalitetsstandarden) og NS 14001 (miljøstandarden). – Nå er det viktig at hele landorganisasjonen arbeider etter denne standarden, sier kvalitetsansvarlig Fredrik Lie Gjeseth.

Flere i Frøy-organisasjonen har jobbet med den nye sertifiseringen trekvart år og nå har Kiwa godkjent den. Et par forslag til forbedringer er lukket og nå starter arbeidet med implementeringen i hele land-organisasjonen.

– Nå har vi sagt hvordan vi skal jobbe og hvorfor. Nå gjenstår det viktigste, nemlig at hele organisasjonen jobber etter denne standarden. Det er et risiko- og prosessbasert system som vil gi oss god kvalitetssikring i alle ledd. Og til syvende og sist lager vi dette for å kunne gi kundene trygghet for at vi jobber etter de standarder kundene ønsker, sier Lie Gjeseth.

Julekonkurranse

Finn fram mobilen og bli med og lag en litt annerledes jule- og nyttårshilsen til våre følgere på Facebook.

Frøy ønsker å bidra til en positiv inngang til jula og det nye året, og utfordrer alle båter og landorganisasjoner som hver eneste dag gjør en fantastisk jobb for våre kunder langs hele norskekysten:

• Sett mobilen din på videoopptak – og sørg for at den som snakker, høres godt.

Følgende bør være med på videosnutten (men gjerne vær kreative):

• Navn og hvilken type båt

• Hvor på kysten er dere på opptaksdagen

• Hva slags operasjon har dere gjort

• Et samlet «GOD JUL OG GODT NYTTÅR!»-rop

Det er opp til dere å finne den beste location for opptaket, men sørg gjerne for at det er godt med lys og at snakkingen høres godt. Videoen trenger ikke være lang.

Den morsomste/sprøeste/beste videoen premieres – men må selvfølgelig være i tråd med HMS og regelverk ellers.

Merk: Kun 1 film fra hvert skift per båt.

Mobilvideoer sendes på epost til post@pkom.no innen 21. desember.

Den ferdige hilsningen publiseres etter planen på sosiale medier på lille julaften.

Stava Sjø fusjonert inn i Frøy Vest

Vi ønsker båtene og mannskapet på Topas, Frøy Safir og Frøy Rubina velkommen som «nye» båter i Frøy, etter at fusjonen mellom Stava Sjø og Frøy Vest ble fullført i oktober. Stava Sjø ble kjøpt av Frøy-gruppen tilbake til 2019. Selskapet, som ble etablert i 2011, tilbyr nye og moderne servicebåter med kompetent mannskap primært til havbruksnæringen, men tar også ta på seg oppdrag inn mot andre områder.

Julegaver til ansatte – frist for bestilling 19.12.21

Det er snart jul, og det blir selvfølgelig julegave til alle i år også. Men å koordinere, og sende ut rundt 740 julegaver er litt av et logistikkarbeid. Derfor har vi i år fått laget en Webshop hvor dere selv kan gå inn og bestille treningstøy med Frøylogo.

Julegave til ansatte i Frøy