Julegaver 

Julegaver til ansatte

Det er snart jul, og det blir selvfølgelig julegave til alle i år også. Det å koordinere og sende ut nesten tusen julegaver er litt av et logistikkarbeid. Derfor har vi som i fjor gjort det enkelt. 

Via Frøy Shop kan du selv gå inn og bestille din julegave. Her finner du flere julegavetilbud, blant annet en flott og vanntett trillebag. I tillegg kan du velge fritt blant øvrige produkt i nettbutikken.

Vi har lagt inn et gavekort på kroner 1500,- som kan benyttes til det man selv ønsker. Vi håper dere synes denne løsningen er grei, og at dere blir fornøyde med produktene. 

Gaven blir sendt ut direkte fra Koment. Husk at også porto kommer i tillegg. Bestiller du for mer enn gavekortet, faktureres du for det overskytende. 

Vi håper du finner noe som faller i smak!

Gavekortet og julegavetilbudene ligger tilgjengelig fra dagen du mottar nyhetsbrevet og fram til og med 18. desember.

Gå til Frøyshop

Julegave til våre kunder og samarbeidspartnere

Årets julegave fra oss til våre kunder og samarbeidspartnere går til Flyktninghjelpen

De siste årene har vi gitt en oppmerksomhet til veldedige organisasjoner i stedet for blomster til kunder og samarbeidspartnere.

Flyktninghjelpen er Norges største humanitære organisasjon og jobber aktivt i områder som er rammet av krig og andre katastrofer. Vi i Frøy er opptatt av det som skjer i Europa, og det påvirker vår hverdag også. Derfor ønsker vi å gi et større bidrag til Flyktningehjelpen for deres bistandsarbeid knyttet til den pågående situasjonen i Ukraina.