FRØY på Aqua Nor

Aqua Nor betegnes som havbruksnæringens viktigste møteplass. I løpet av en uke myldrer det med folk fra næringa i Trondheim. FRØY var godt representert med stor stand og mye folk. 

Mange interesserte tok turen innom standen, både for å sjekke ut våre tjenester, ledige stillinger eller bare for å ta en hyggelig prat. For mange ble det også første anledningen til å hilse på nye kolleger fysisk etter den store fusjonen i fjor.

– Vårt mål med deltakelse på Aqua Nor er først og fremst å vise oss fram for nye kunder, nye kontakter eller leads på mulige avtaler. I tillegg er det viktig for oss å være tilstede for å vises i markedet, og våre kunder forventer å møte oss der. Samtidig er det viktig å «gå runden», være nysgjerrig på ny teknologi og følge litt med på konkurrentene, sier Andreas Krogstad, salgs- og markedsansvarlig i FRØY. Han er fornøyd med årets arrangement, og forteller at det var god «kvalitet» på de som besøkte standen.

– Vi fikk møte mange eksisterende kunder, samtidig som vi kom i kontakt med nye, interessante kunder. I tillegg mottok vi mange komplimenter for standen vår, som er den største vi har hatt.